Τρίτη 25 Μαΐου 2010

στην Αγία Παρασκευή...


Λοιπόν, ετοιμασθείτε τον Ιούλιο για γλέντι και χορό! Ύστερα από την περσινή επιτυχία της αναβίωσης του πανηγυριού της Αγίας Παρασκευής, αλλά και μετά από επιθυμία όλων των συγχωριανών μας και των φίλων μας θα επαναληφτεί το πανηγύρι. Αποφασίστηκε δε, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γαρδικιωτών της Λαμίας, να γίνεται από εδώ και μπρος, κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Ιουλίου το Αντάμωμα των Γαρδικιωτών και των φίλων μας στο χώρο της Αγίας Παρασκευής.
Έτσι για φέτος το αντάμωμα θα γίνει την Κυριακή 25 Ιουλίου 2010 το πρωί στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στο Γαρδίκι.


Δενδροφύτευση από μέλη του Συλλόγου στο χώρο της Αγίας Παρασκευής


Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και το σχεδιασμό της εκδήλωσης θα ενημερωθούμε από Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία!

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ


Την Τετάρτη, 28 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Γαρδικιωτών Λαμίας, στο κέντρο <<AMADEUS>> στα Γαλανέικα Λαμίας. Πρόεδρος της συνέλευσης εκλέχτηκε η Λένα Κωστορίζου και γραμματέας η Κούλα Καραπατάκη. Μετά το πέρας της Συνέλευσης ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία। Στις εκλογές ψήφισαν 105 άτομα.
Για το Δ.Σ. εκλέχτηκαν:


Χριστόπουλος Κώστας
Γιαννάκος Νίκος
Φλέγγας Μπάμπης
Ραχούτη Σταυρούλα
Χριστοπούλου Φωτεινή
Μαλούκος Βασίλης
Λάγιου Μαρία
Σκαρμούτσος Θανάσης

Για την Ελεγκτική Επιτροπή:

Φλέγγας Γρηγόρης
Αναγνωστόπουλος Τάκης
Γαλανού Τασία

Στη συνέχεια τα μέλη που εκλέχτηκαν συγκροτήθηκαν σε σώμα। Κατόπιν καθολικής επιθυμίας όλων των μελών της Γενικής Συνέλευσης αλλά και ομόφωνης απόφασης των εκλεγέντων συμβούλων το Δ.Σ παρέμεινε ως έχει.


Ο Σύλλογος είχε ορίσει την Τετάρτη και ως ημέρα αιμοδοσίας για την τράπεζα αίματος που διαθέτει .

ΜΕ ΛΥΠΗ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ...