Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Ο δρόμος για την Οξυά

Ευχάριστη έκπληξη μου επεφύλαξε ένας περίπατος στον δρόμο για την Οξυά, προχθές που είχα ανέβει στο χωριό! Ένα κομμάτι του δρόμου, περίπου 6 χλμ., έχει ασφαλτοστρωθεί. Απ’ ότι έμαθα οι εργασίες θα συνεχισθούν την Άνοιξη, μια και το χειμώνα θα σταματήσουν. Σιγά-σιγά όμως, ελπίζουμε ότι ο δρόμος θα φτάσει μέχρι το χωριό της Γραμμένης Οξυάς. Από εκεί και πέρα, ο δρόμος έχει στρωθεί με άσφαλτο εδώ και χρόνια. Έτσι δημιουργείται ένας οδικός άξονας που θα ενώνει την Λαμία (δηλ. την Εθνική Οδό) με την Ναύπακτο και την Πάτρα, παρακάμπτοντας τον Μπράλο και την Άμφισσα.

3 σχόλια:

Giannis Tsikripis είπε...

Να προσθέσεω ότι ο δρόμος μέχρι την Οξυά, γίνεται πλέον και με συμβατικό αμάξι. Είναι λίγα τα σημεία που δεν υπάρχει άσφαλτο. Ως εκ τούτου, η διαδρομή Γαρδίκι - Λιδορίκι μέσω της Λίμνης Μόρνου γίνεται περίπου σε 2-2,5 ώρες, με τη διαδρομή μετά το καταφύγιο της Γραμμένης Οξυάς να είναι εξαιρετική.

GIORGOS είπε...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΑΕΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ..........ΟΤΙ ΘΑΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ PORCHE TA JEEP TA TUAREG.....KAI OΛΑ ΤΑ ΧΛΙΔΑΤΑ.....ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ. ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ...ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Nikos MD είπε...

ας ερθουν μπας και γνωρισουν λιγο ελλαδα εκει εκ των αθηνων και θεσ/νικης..