Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Εμείς τώρα τα μάθαμε...


Δυστυχώς τα νέα τα μαθαίνουμε τελευταίοι. Κανείς δεν μας ενημερώνει, παρ’ όλο που το ζητάμε συνεχώς από φίλους και γνωστούς. Από την εφημερίδα του Συλλόγου λοιπόν μάθαμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος: Ιωαν. Αναγνωστόπουλος

Αντιπρόεδρος: Βασ. Ράγκος

Γραμματέας: Σπυρ. Τσιτούρας

Ταμίας: Ευαγ. Βασιλείου-Ρίζου

Μέλη: Οδυσ. Παπανάγνος, Ντίνα Τσάντζαλου, Ισμ. Βασιλείου.


Επίσης διαβάσαμε ένα κείμενο του Προέδρου Ι. Αναγνωστόπουλου για τα το διαδίκτυο. Συγχαίρει όλους εμάς που από τα blogs και το facebook φέρνουμε σε επαφή και ενημερώνουμε τους συγχωριανούς μας, και βοηθάμε στην προβολή του χωριού μας. Συνεχίζει στο άρθρο του: «Όσα δεν μπορέσαμε να καταφέρουμε εμείς τόσα χρόνια, τα κατάφερε η νέα τεχνολογία. Αν όμως οι νέοι θέλουν να επεκταθούν και σε άλλες δραστηριότητες εκτός από τα blogs και να κάνουν εκδηλώσεις όπως χορούς, εκδρομές, συνεστιάσεις, κ.λ.π…. εμείς όχι μόνο δεν θα αδιαφορήσουμε, αλλά θα τους στηρίξουμε ηθικά και υλικά με όλες μας τις δυνάμεις»


Εμείς θέλουμε ο Σύλλογος να μας ενημερώνει για τις ενέργειες του, στέλνοντας μας e-mail. Όπως μαθαίνουμε, ο πρόεδρος είναι χρήστης του διαδικτύου, και μπορεί να μας στείλει τις απόψεις του. Μπορεί με μερικές από τις ενέργειες που γίνονται να συμφωνούμε και με άλλες να διαφωνούμε Πάντα θα γράφουμε με θάρρος τις σκέψεις μας, και θα δημοσιοποιούμε τις απόψεις που μας στέλνουν οι αναγνώστες μας, όταν αυτοί μας το ζητούν.



Δεν υπάρχουν σχόλια: