Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

Περιμένουμε απάντηση...


Μήπως μπορεί κανείς να μας εξηγήσει τι είναι αυτή η ταμπέλα. Υπάρχει κάποιος Γαρδικιώτης να μας πληροφορήσει ποιος περιέφραξε όλον αυτό το χώρο; Με τι τοπογραφικό, με ποιο συμβόλαιο, με ποιους μάρτυρες (μάρτυρες που να θυμούνται τα όρια); Ποιος είναι ο πωλητής; Και ποιος έκτισε, με τι άδεια και τίνος είναι το σπίτι।Επειδή ο δρόμος για Αρτοτίνα ασφαλτοστρώνεται, και σύντομα η περιοχή θα αποκτήσει ενδιαφέρον, μήπως πρέπει να προσέχουμε όλοι οι Γαρδικιώτες τη γή μας!. Φοβόμαστε, ότι θα εμφανίζονται όλο και πιο συχνά στη περιοχή ταμπέλες με ιδιοκτησίες। Σε μια περιοχή που τουλάχιστον τα τελευταία σαράντα (40) χρόνια ήταν δάσος। ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!


2 σχόλια:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

maniata είπε...

επειδή σήμερα "σήκωσα" άλλο θέμα, σε περίπτωση που δεν το είδατε ακόμη, σας παραπέμπω στο blog μου στην προηγούμενη ανάρτησή μου (19/04/2010) για τις απαντήσεις σας...