Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2010

Οϊμέ μάνα μου!...


Άντε μανά-ξανά τα ίδια… Πριν είχαμε το τοιχίο, τώρα έχουμε τα πλακάκια. Τι θα γίνει ρε πατριώτες. Έτσι θα το πάμε μέχρι τον Ιανουάριο? Και θα παρουσιαστείτε πλακωμένοι, θυμωμένοι, απογοητευμένοι ζητώντας να σας ψηφίσουμε για να συνεχίσετε να εργάζεστε «αδερφωμένοι» για την πρόοδο του χωριού.

Τον Σύλλογο τον έχει καταραστεί ο Αι Θανάσης. Ότι έργο γίνεται σ’ αυτή τη συνοικία φέρνει το Διοικητικό Συμβούλιο σε θέση μάχης. Στα δύο-πάλι-είναι χωρισμένο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας. Αφορμή τα πλακάκια που τοποθετήθηκαν στο πάτωμα της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου. Αν θα αγοράζονταν από το κατάστημα του κ. Μαρούλη (όπου Μαρούλης, κάποιος εξ Αθηνών έποικος, ιδιοκτήτης εταιρείας εισαγωγής και πώλησης ειδών υγιεινής) ή από άλλο κατάστημα. Βέβαια κανείς δεν είναι σίγουρος ότι ο κ. Μαρούλης θα μας τα έδινε φθηνότερα από κάποιον άλλον έμπορο. Άλλωστε ως επιτυχημένος αθηναίος επιχειρηματίας θα μπορούσε να τα δωρίσει στην εκκλησία. Έτσι και εις τας Δέλτους της Γαρδικώτικης Ιστορία θα καταχωρούνταν το όνομά του με χρυσά γράμματα και από την εφορία θα απαλλάσσονταν, αλλά το κυριότερο, δεν θα γίνονταν μαλλιά κουβάρια ο Σύλλογος. Έτσι προφανώς ακολουθήθηκε το προπέρσινο μοντέλο. Τα υλικά αγοράστηκαν με την απόφαση το μισού Διοικητικού Συμβουλίου, και το άλλο μισό άρχισε να ψιθυρίζει.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι, ότι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όταν σε συναντούν στο δρόμο, εμπιστευτικά και εκτιμώντας την κρίση σου και την εχεμύθειά σου, αφήνουν υπονοούμενα για την «αντίπαλη ομάδα»!

Τον τελευταίο καιρό από τις στήλες της εφημερίδας «ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ» δεχόμαστε συνεχείς παραινέσεις προς αποφυγή-από μέρους μας-σκωπτικών σχολίων και την προτροπή για καταγραφή των απόψεων μας επωνύμως (τίθεται ως θέμα «λεβεντιάς» η αναγραφή ονοματεπωνύμου του σχολιαστή)। Γνώμη μας είναι, ότι ούτε το χιούμορ ούτε η ανωνυμία των γραπτών μας επηρεάζει το χωριό μας, τον Σύλλογο και τα μέλη του, που είναι φίλοι μας και συγγενείς μας.


ΟΙ ΨΥΘΙΡΟΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ….


Το κείμενο γράφτηκε από τους:

Νίκο, Βασίλη, Ελένη, Δημήτρη, Γιάννη, Ιουλία, Πάνο, Θανάση, Παναγιώτα, Βαγγέλη, Χρήστο, Κώστα, Αγγελική, Εύα, Γιώργο, Θωμά, Κυριάκο, Γιάννα, Στέλιο, Παρασκευή, Σπύρο, Αποστόλη, Ντίνα


Δημοσίευση σχολίου