Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Το Γαρδικιώτικο γλέντι στη Λαμία


Δεν ξέρω αν ο Σύλλογος των Γαρδικιωτών της Λαμίας έχει το know how των επιτυχημένων εκδηλώσεων, αλλά για μια ακόμη φορά γέμισε την μεγάλη αίθουσα στο «Κτήμα Πασιάκου» και κατάφερε να τους κρατήσει με πολύ κέφι μέχρι το πρωί.

Πραγματοποιήθηκε λοιπόν το Σάββατο 26/2/11 με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας στο ΚΤΗΜΑ ΠΑΣΙΑΚΟΥ στη Λαμία. Παρά την οικονομική συγκυρία οι Γαρδικιώτες και οι φίλοι τους έδωσαν για μια ακόμη φορά το παρόν στο κάλεσμα του Συλλόγου και συνέβαλαν με την παρουσία τους στην επιτυχία του χορού μας, που για τα πολιτιστικά πράγματα της Λαμίας αποτελεί πια ένα σημαντικό γεγονός. Τούτο μαρτυρεί και η προσέλευση φίλων και μελών άλλων συλλόγων που επιλέγουν το χορό μας για τα ιδιαίτερα ακούσματα του τόπου μας , το χορευτικό των ενηλίκων που παίρνει μέρος, την επιλογή της ορχήστρας, αφού ο Σύλλογος μας επιμένει να καλεί τα καλύτερα μουσικά σχήματα της παραδοσιακής μας μουσικής।Φέτος στo μουσικό σεργιάνι μάς ταξίδεψε η πασίγνωστη ορχήστρα του Νίκου Φιλιππίδη που μάγεψε στο κλαρίνο, του Παναγιώτη Λάλεζα και Σταυρούλας Δαλιάνη στο τραγούδι, του Γ. Γευγελή στα κρουστά, του Κ. Φιλιππίδη στο λαούτο και του Γ. Μαρινάκη στο βιολί.
Το Δ।Σ. ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν τον χορό μας και εύχεται σε όλους υγεία, προσωπική και συλλογική επιτυχία των προσπαθειών τους.Όλη η εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε από το κανάλι ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας και σε λίγες μέρες θα είναι στη διάθεσή σας έναντι συμβολικής τιμής. Μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Δ.Σ.


ΤΟ ΓΑΡΔΙΚΙ συγχαίρει τα μέλη το Συλλόγου Λαμίας και περιμένουμε από την νέα διοίκηση του Συλλόγου των Αθηνών να μιμηθεί τους Λαμιώτες και να ξεκινήσει τη διοργάνωση εκδηλώσεων και στην Αθήνα.


Φωτογραφίες από site του Συλλόγου της Λαμίας

Δημοσίευση σχολίου