Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Επίδαυρος-Ναύπλιο-Μυκήνες

Ήταν να μην πάρει εμπρός ο Σύλλογος. Τώρα δεν προλαβαίνουμε τις εκδηλώσεις. Την Κυριακή, στις 10 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προγραμματισμένη ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου Γαρδικιωτών της Αθήνας, στην Επίδαυρο, το Ναύπλιο και τις Μυκήνες. Ήταν μία όμορφη ανοιξιάτικη ημέρα και στους σαράντα περίπου εκδρομείς δόθηκε η ευκαιρία να θαυμάσουν τους πιο σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους της πατρίδας μας στην Αργολική γη, ταξιδεύοντας με ένα πολυτελές λεωφορείο στα πλαίσια μιας άρτιας οργάνωσης. Περνώντας από το Ισθμό της Κορίνθου, πρώτος σταθμός ήταν η Επίδαυρος με το φημισμένο για την ακουστική του αρχαίο θέατρο. Ύστερα από την περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο οι εκδρομείς κατευθύνθηκαν προς την πόλη του Ναυπλίου. Ανέβηκαν στο Παλαμήδι και αφού περπάτησαν στη παλιά πόλη, γευμάτισαν στο όμορφο Κεφαλάρι του Άργους. Το απόγευμα τους βρήκε στην πόλη των Ατρειδών, τις Μυκήνες όπου και ξεναγήθηκαν στην Ακρόπολη και στο τάφο του Ατρέα από μέλος του Συλλόγου. Όλοι επέστρεψαν με ευχάριστες εντυπώσεις, ευχόμενοι επανάληψη παρομοίων εκδηλώσεων που δίνουν την ευχέρεια να ανταμώσουν και να περνάνε ευχάριστα μια ολόκληρη μέρα ανάμεσα σε φίλους και συγχωριανούς.




Συγχαρητήρια στον προεδρό μας Θανάση Νικολοδήμο και στα μέλη Βασίλη Ράγκο, Κώστα Τσικριπή, Ευαγγελία Ρίζου και Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Δίνουμε ραντεβού ξανά στη μεγάλη εκδρομή που προγραμματίζεται να ξεκινήσει από το Γαρδίκι στις αρχές Ιουλίου με προορισμό τα Γιάννενα, το Μέτσοβο και τα Ζαγοροχώρια। Για τις λεπτομέρειες, οποία θα ενημερωθούν αναλυτικά τα μέλη και οι φίλοι μας με νέα ανακοίνωση από το Σύλλογο.


Θα θέλαμε κλείνοντας να παρακαλέσουμε για μια άλλη φορά του φίλους μας στο Δ.Σ. του Συλλόγου, να μας ενημερώνουν για τις εκδηλώσεις και για τις αποφάσεις τους. Στα μέχρι τώρα, επανειλημμένα mail μας, δεν μας έχουν απαντήσει. Ελπίζουμε σε καλύτερη συνεργασία στο μέλλον…


Δεν υπάρχουν σχόλια: