Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ?

Πριν από 2 χρόνια περίπου άρχισε να κτίζεται στο χωριό μας ξενοδοχείο. Ήταν όνειρο χρόνων. Κατά καιρούς είχαν παρουσιάσθει κάποιοι που αυτοπροσδιορίζονταν ως επενδυτές, και συζητούσαν με τοπικούς «παράγοντες» για την παραχώρηση κοινοτικού χώρου και να αναλάβουν την κατασκευή του κτιρίου. Ευτυχώς αυτό κρατούσε λίγο και οι «επενδυτές» εξαφανίζονταν! Τελικώς το ξενοδοχείο ξεκίνησε να το κτίζει ο αγαπητός φίλος και κυρίως ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ Νίκος Βασιλείου.


Και χαρήκαμε όλοι. Όμως ενώ περιμέναμε να έχει τελειώσει το καλοκαίρι, βλέπουμε το έργο να καρκινοβατεί. Τι συμβαίνει? Ακούγονται διάφορες κουβέντες, ότι τελείωσαν τα χρήματα. Είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο έργο να έγινε κακή οικονομοτεχνική μελέτη?


Επειδη η λειτουργία ξενοδοχείου στο Γαρδίκι, είναι αναγκαία για την ανάπτυξη του χωριού, μήπως πρέπει όλοι μας - μέσω του συλλόγου βέβαια - να βοηθήσουμε για να τελειώνουμε το συντομότερο δυνατόν με το θέμα αυτό. Και δεν εννοώ να βάλει χρήματα ο σύλλογος, αλλά να βοηθήσει τον Βασιλείου σε τράπεζες, υπουργεία και όπου αλλού χρειάζεται, για να συνεχίσει...


1 σχόλιο:

GIORGOULAS είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ( ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΠΑΝΣΙΟΝ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΓΑΡΔΙΚΙ-ΠΟΥΓΚΑΚΙΑ Κ.Λ.Π.) ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ?
ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΑ ΠΟΥΓΚΑΚΙΑ.