Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Το Γαρδίκι Γύη Θεών



Σαν τα ραπανάκια ξεφυτρώνουν τα blogs για το Γαρδίκι. Καινούριο λοιπόν blog για το χωριό μας. Η «γνωστή» μας από τα σχόλια που γράφει στις αναρτήσεις μας maniata ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια στο διαδύκτιο.


«…Μέσα από αυτό το blog θα ήθελα να «μιλήσουμε» και να το κάνουμε όσο πιο «ανοιχτά» γίνεται. Να ανταλλάξουμε απόψεις, να συμφωνήσουμε, να διαφωνήσουμε…» μας πληροφορεί στο εισαγωγικό της άρθρο. Και συνεχίζει «…Τα δύσκολα με προκαλούσαν πάντα!!!! Αυτά τα δύσκολα είναι που θέλω να μοιραστούμε μαζί. Να ειπωθούν απόψεις, όλες οι απόψεις, «χωρίς φόβο και πάθος», με κύριο σκοπό να βγει τελικά κάτι καλό που δε θα βλάψει, αλλά θα «ανεβάσει» το χωριό μας.».


Εμείς της ευχόμαστε επιτυχία-δηλ. αναγνωσιμότητα- , και να συνεχίζει να σχολιάζει τις αναρτήσεις μας, όπως κι’ εμείς θα την διαβάζουμε.


Διαβάστε το

http://maniata.blogspot.com


1 σχόλιο:

maniata είπε...

Ευχαριστώ! Ελπίζω να μη με διαβάζετε μόνο, αλλά και να με "σχολιάζετε"! Αυτή είναι και η ουσία... Το να γράψεις ένα άρθρο είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να δέχεσαι κριτικές. Αυτά είναι τα "δύσκολα" που μ΄ αρέσουν!!...