Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Άνοιξη 2015


Τη Κυριακή 26 Απριλιου ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε την ετήσια συνάντηση/συνεστίαση των συμπατριωτών μας στην Αγία Παρασκευή στην Αθήνα. Το πρωί έγινε εκκλησιασμός στον Ναό της Αγίας Παρασκευής. Με το τέλος της λειτουργίας κατευθύνθηκαν στο εστιατόριο «Παπας» όπου κάθισαν για καφέ και κουβέντα. Η Γραμματέας του Συλλόγου κ. Ευαγγελία Ρίζου μοίρασε σε όλους κόκκινα αυγά για το «Χριστός Ανέστη» και στη συνέχεια, σε ολιγόλεπτη ομιλία ο πρόεδρος κ. Αθ. Νικολοδήμους καλωσόρισε τους παριστάμενους και αναφέρθηκε στις προγραμματισμένες καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου. Ακολούθησε γεύμα. Αν κι ο καιρός ήταν θαυμάσιος δυστυχώς η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη. Περίπου 30 Γαρδικιώτες παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

-----//-----
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
Η Πρωτομαγιά στο χωριό μας είναι η αρχή της Άνοιξης! Η φύση αρχίζει να πρασινίζει και μοιάζει με τα μέσα Μαρτίου στον κάμπο. Το φετινό τριήμερο ήταν ιδανικό για μια ολιγοήμερη ξεκούραση στο βουνό. 
Δυστυχώς λίγοι ανέβηκαν. Ανάμεσα σ αυτούς κι ο φίλος μας Γιώργος Αντωνετσης που φρόντισε να μας στείλει - όπως κάνει πάντα – όμορφες φωτογραφίες.
Ο Γιάννης Βασιλείου εκτός από τη φροντίδα του ξενοδοχείου είναι από τους λίγους που με τα αγροτικά μηχανήματα του, οργώνει, φρεζάρει και ασχολείται με τις γεωργικές εργασίες στο χωριό. Εδώ μαζί με το Γιώργο δουλεύοντας στο «γιούρτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: