Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ !!!! Παπάς από την Σπερχειάδα πιάστηκε με κοκαΐνη

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι κάτοικοι της Σπερχειάδας όταν έμαθαν ότι 33χρονος ιερέας, κάτοικος της πόλης, συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του 2,4 γραμμάρια κοκαΐνης. Τον παπά, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών, συνέλαβαν οι αστυνομικοί έξω από το σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας είπε στους αστυνομικούς ότι τα ναρκωτικά προορίζονταν για προσωπική του χρήση, καθώς είναι χρήστης ουσιών εδώ και πολλά χρόνια. Την Παρασκευή 28/11, το βράδυ, ο ιερέας τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του στη Σπερχειάδα από τη Λαμία συνελήφθη από αστυνομικούς. Κατά τη διάρκεια έρευνας στο αυτοκίνητό του εντόπισαν μικρή ποσότητα κοκαΐνης και συγκεκριμένα 2,4 γραμμάρια. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τις κινήσεις του διακριτικά από τη Λαμία και διαπίστωσαν ότι ήρθε σε επαφή με ανθρώπους που κινούνται στον κόσμο των ναρκωτικών.

Ο ιερέας κατά τη διάρκεια της ανάκρισης κατονόμασε και άλλα άτομα που εμπλέκονταν στην υπόθεση, από τους οποίους συνελήφθη ένας 29χρονος ο οποίος φέρεται να προμήθευσε στον ιερωμένο την κοκαΐνη που βρέθηκε στην κατοχή του. Και οι δύο προσήχθησαν το Σάββατο 29/11 στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λαμίας και πήραν προθεσμία να απολογηθούν για τη Δευτέρα 1/12 το μεσημέρι.

Έτσι λύθηκε το μυστήριο της ανεξήγητης ευφορίας των γιαγιάδων της περιοχής μας. μετά την κυριακάτικη λειτουργεία, και ιδιαίτερα μετά το εντατικό θυμιάτισμα που δεχόταν από τον παπά. Στο θυμιατό έβαζε "φούντα"! Οι κάτοικοι απαιτούν να μην τιμωρηθεί ο εφημέριος αλλά να ανακηρυχτεί σε ευεργέτη τη περιοχής, αφού όπως λένε βελτίωσε σημαντικά τη γενικότερη αισιοδοξία των κατοίκων αλλά και συνετέλεσε στην πληθυσμιακή αύξηση στα μέρη μας!


Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν την Δευτέρα 1/12 μετά την απολογία τους στον ανακριτή ο 33χρονος ιερέας από τη Σπερχειάδα που συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης αλλά και ο 30χρονος Λαμιώτης ο οποίος του είχε προμηθεύσει τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με τον συνήγορο Δημήτρη Κρούπη οι δικαστικές αρχές πείστηκαν ότι η ποσότητα των ναρκωτικών προορίζονταν για προσωπική χρήση.1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γεια σας! Αναδημοσιευουμε το αρθρο σας στο λαμια24.Στο μένου τοπικες ειδησεις.