Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Λίγο πριν το Πάσχα


Θέλαμε να τα αναρτήσουμε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά μας πρόλαβε το θέμα του τραυματισμού του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και το αφήσαμε για αργότερα... Λοιπόν η υγεία του Γιώργου είναι πολύ καλή και μάλλον πάει σπίτι του. Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο και για το άλλο παιδί που τραυματίστηκε βαρεία και από χθες (6/4) παρουσίασε επιδείνωση. Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να γίνει κι αυτός καλά.


Πριν από μια βδομάδα, έκλεισε και η ψηφοφορία για το «γαμη....νο τοιχίο», και έχουμε τα εξής αποτελέσματα


Τετράγωνο........................................................................ 1 ( 1%)

Κυκλικό............................................................................. 7 (13%)

Ρόμβος............................................................................. 3 ( 5%)

Εμπριμέ με λαιμόκοψη......................................................10 (19%)

Κοντοκάβαλο με μπορντώ στριγκ................................13 (25%)

Γόβα στιλέτο με δικτυοτό καλσόν & ζαρτιέρες..19 (37%)

Επικράτησε λοιπόν το «Γόβα στιλέτο με δικτυωτό καλσόν και ζαρτιέρες». Ας το λάβουν σοβαρά υπ’ όψη στο Σύλλογο. Αποτελεί την θέληση 53 ψηφισάντων συμπατριωτών μας!


Εμείς είχαμε γράψει ότι ο προεδρεύον της Συνέλευσης, κ. Α. Φλέγγας, ώρες-ώρες ήταν «ταξίδι», κι ότι για υποψηφίους έβαζε απόντες! Μερικοί το σχόλιο το θεώρησαν υπερβολικό και ειρωνικό. Να όμως που γράφαμε την αλήθεια και επιβεβαιωθήκαμε. Στην Εξελεγκτική Επιτροπή υπάρχει ως μέλος εκλεγμένο, η κ. Εύη Δούκα. Όπως όμως μάθαμε η κ. Δούκα την Κυριακή 11 Ιανουαρίου, μόνο ψυχικά ήταν στην Συνέλευση γιατί σωματικά απείχε χιλιόμετρα από την οδό Σίνα. Αλλά και ο κ. Θεόδωρος Πρωτοπαπάς μάλλον δεν είχε θέσει υποψηφιότητα. Τέλος πάντων, εμείς τους αγαπάμε όλους: παρόντες, απόντες, εκλεγμένους, τοποθετημένους, προέδρους, γραμματείς, μέλη και ταξιδευτές. Και τους υπενθυμίζουμε: μην ξεχάσετε το αρνί για τον Τάσο!


Τελειώνοντας το επιτελείο του blog εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σ’ όλους τους συμπατριώτες και φίλους μας. Απ’ ότι μαθαίνουμε πολλοί ετοιμάζονται να περάσουν τη γιορτή του Πάσχα στο χωριό. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.


1 σχόλιο:

gardiki news είπε...

Ευχές που έστειλε το gardiki group (δηλ. ο Γιάννης) από το facebook στα μέλη του:

Εκ μέρους του Group Gardiki Omilaion σας εύχομαι χρόνια πολλά και καλό Πάσχα. Όσοι από εσάς δεν προτιμήσουν εφέτος τη Μύκονο για τις διακοπές του Πάσχα (κλασσικός προορισμός για τους Γαρδικιώτες!), θα χαρούμε να σας δούμε στο χωριό και να τα πούμε από κοντά.