Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

«Ολική επαναφορά» του Συλλόγου


Μετά από χρόνια οι Γαρδικιώτες της Αθήνας ξαναβρέθηκαν. Στη συνεστίαση που οργάνωσε ο Σύλλογος στην Αγία Παρασκευή μαζεύτηκαν πάνω από 70 Γαρδικιώτες. Ο καιρός ήταν βροχερός. Αρκετοί ήταν αυτοί που έφτασαν νωρίς και παρακολούθησαν τη λειτουργία।.


Οι περισσότεροι μαζεύτηκαν γύρω στις 12 το μεσημέρι στο εστιατόριο «Πάπας». Ένα ωραίο μέρος που γέμισε Γαρδικιώτες κάθε ηλικίας. Στην υποδοχή ήταν ο νέος πρόεδρός μας, ο Θανάσης Νικολοδήμος και μαζί του ο Βασίλης Ράγγος, ο Κώστας Τσικριπής, ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος και η Ευαγγελία Ρίζου (απουσίαζαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Ντίνα Τσαντζάλου και Νίκος Κουτκιάς).


Όμορφη ατμόσφαιρα, καλό φαγητό, πολύ κουβέντα και χαμόγελα. Υπήρχε και ξεχωριστό τραπέζι για τους νεαρούς συμπατριώτες μας. Οι περισσότεροι από τους συγκεντρωμένους κάθισαν μέχρι αργά το μεσημέρι. Ήταν μια καλή αρχή για να ξεφύγει ο Γαρδικιώτικος Σύλλογος από την απραξία χρόνων. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να συγκεντρωθούνε περισσότεροι. Συγχαρητήρια στο Θανάση Νικολοδήμο και στα (…παρόντα) μέλη του συμβουλίου.


Φωτογραφίες του Γιώργου Ανωνετσή


Mια παρατήρηση μόνο. Θα μπορούσε ο Σύλλογος να μας στείλει ένα mail με την ανακοίνωση για τη συνεστίαση. Θα μπορούσαμε να κινητοποιήσουμε περισσότερο κόσμο από το blog αλλά και από το facebook. Και κυρίως νέους. Ευτυχώς μας ενημέρωσε τελευταία στιγμή ο Γιαννης Τσικριπής και τον ευχαριστούμε. Ελπίζουμε ότι θα γίνει την επόμενη φορά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: