Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Τους πρόλαβαν πριν κλεψουν

του Κώστα Τσικριπή
Ήταν  Τρίτη  19  Ιανουαρίου 2016 το σούρουπο , όταν ο πρόεδρος του Γαρδικίου Βαγγέλης Σκαρμούτσος ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από τον πρόεδρο της Γραμμένης Οξυάς Κώστα Δρόσο, ότι σπείρα κλεπτών κινείται προς το Γαρδίκι μέσω Οξυάς, αφού προηγουμένως είχαν ανοίξει και ρημάξει αρκετά σπίτια στην Αρτοτίνα, τους Πενταγιούς την Γραμμένη Οξυά κ.λ.π. αφαιρώντας ό,τι πολύτιμο και μη εύρισκαν και αρπάζοντας χρήματα από ηλικιωμένους.
Τάχιστα ο πρόεδρός μας ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας και τον φύλακα του Γαρδικίου. Σε πολύ σύντομο χρόνο κατέφθασε στο Γαρδίκι ο Διοικητής του Α.Τ. Σπερχειάδας με ένα χωροφύλακα και μαζί με τον δικό μας φύλακα έστησαν καρτέρι στην έξοδο του Γαρδικίου προς την Οξυά. Αντιληφθέντες το μπλόκο οι διαρρήκτες (τρία άτομα) έκαναν στροφή να γυρίσουν πίσω και να διαφύγουν  μέσω Γραμμένης Οξυάς. Στάθηκαν όμως άτυχοι γιατί στην κορυφή της Οξυάς συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Αιτωλοακαρνανίας και φυσικά οδηγήθηκαν στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα για τα περαιτέρω. 
Έτσι τέλειωσε η επιχείρηση  «πλιάτσικο» των  διαρρηκτών, αναίμακτα για το Γαρδίκι, χάρις στην έγκαιρη συνεννόηση των προέδρων των όμορων κοινοτήτων και την άμεση επέμβαση του αστυνομικού τμήματος Σπερχειάδας.

Από το: gardikiomilaion.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: