Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Από τον Συνδυασμό “ΝΕΟ ΓΑΡΔΙΚΙ” και τον νέο πρόεδρο Γιάννη Βασιλείου, λάβαμε και δημοσιεύουμε ευχαριστήρια επιστολή προς τους Γαρδικιώτες.

Αγαπητοί Συγχωριανοί,
Στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019  επιλέξατε τον συνδυασμό μας “ΝΕΟ ΓΑΡΔΙΚΙ” και μας τιμήσατε με την ψήφο σας να ηγηθούμε του Τοπικού Συμβουλίου και να διοικήσουμε το χωριό μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους:  εσάς που μας ψηφίσατε αλλά και εσάς που δεν μας ψηφίσατε, για την διατήρηση του ήρεμου και πολιτισμένου κλίματος, κατά την προεκλογική περίοδο και την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας και να σας υποσχεθούμε, για άλλη μία φορά, ότι πρωταρχικός μας στόχος είναι να ενώσουμε όλους τους Γαρδικιώτες σε μια κοινή προσπάθεια αναβάθμισης του τόπου μας.
          Το Γαρδίκι μας χρειάζεται όλους!
          Είμαστε τόσοι λίγοι που δεν περισσεύει 
       κανένας!
Ξέρουμε ότι επωμιζόμαστε ευθύνες, αλλά πιστεύουμε ότι με τη νεανική μας ορμή και τις νουθεσίες των παλιότερων θα πετύχουμε.
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η εγκατάστασή μας θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου 2019. Έως τότε συνεχίζει το προηγούμενο Συμβούλιο και εμείς περιμένουμε και δηλώνουμε ότι: άν και όπου μας χρειαστούν και μπορούμε: “είμαστε εδώ”.
Επίσης ευχαριστούμε, για την προσφορά τους, όλους όσους, μέχρι σήμερα, συμμετείχαν στα κοινά του χωριού μας. 

Με σεβασμό και αγάπη
Για το συνδυασμό “ΝΕΟ ΓΑΡΔΙΚΙ”
Ιωάννης Ν. Βασιλείου

----------
Υ.Γ. Ευχαριστούμε τους  Πρόεδρους  και τα Μέλη των Δ.Σ. των:  Συλλόγου Απανταχού Γαρδικιωτών που φιλοξενούν την επιστολή μας στις σελίδες των «Γαρδικιώτικων Νέων» και του Συλλόγου Γαρδικιωτών Ομιλαίων Φθιώτιδος για την ανάρτηση  στο site τους, καθώς και το «gardiki-news.blogspot.com»

Δεν υπάρχουν σχόλια: