Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα του Σύλλογου Γαρδικιωτών Λαμίας


Αυτή την Κυριακή 2/10 και ώρα 9:30 το βράδυ μετά το δελτίο ειδήσεων παρακολουθείστε - όσοι μένετε στη Φθιώτιδα - στη τηλεόραση «ΕΝΑ» ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ το Αντάμωμα των Γαρδικιωτών που πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στο Γαρδίκι την Κυριακή 31 Ιουλίου 2011.

Η ''Καλλικρατική'' εικόνα του χωριού ήταν αρκετά καλή, αφού το χωριό ήταν πάρα πολύ καθαρό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι με ενέργειες του Συλλόγου μας, του Προέδρου της κοινότητας και του κοινοτικού συμβουλίου εξασφαλίστηκε το ποσό των 25.000 ευρώ και έτσι κατασκευάστηκε, σε χρόνο ρεκόρ, με χοντρό λάστιχο αρδευτικό δίκτυο μήκους περίπου 3,5 χλμ. Πάνω από 700 κ.μ. νερού το εικοσιτετράωρο έρχονται στο χωριό για πότισμα των κήπων και για κάθε χρήση.

Κυκλοφόρησε το βιβλίου του Ι. Κ. Γαλανού «Η διαχρονική εξέλιξη του συνοικισμού Γαλανέικων κ’ η  συνεισφορά των πρώτων κατοίκων του», που τυπώθηκε τον Ιούνιο του 2011 και αναφέρεται στην εγκατάσταση και στη συνεισφορά των συμπατριωτών μας στην περιοχή του συνοικισμού των Γαλανέικων της Λαμίας

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ. θα γίνει η έναρξη των μαθημάτων του της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου για τη χρονιά 2011-12. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν την παραπάνω μέρα και ώρα στην Αίθουσα του χορευτικού, Πιπίνου 18 (Αγία Βαρβάρα) στη Λαμία.

από το http://www.gardikiomilaion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: