Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Τα Οκτωβριανά

Ο Σύλλογος της Αθήνας (όπως μάθαμε) ετοιμάζεται για κρουαζιέρα στο Αιγαίο (27 έως 30 Οκτωβρίου). Μαγιώ, αναπνευστήρα, αντηλιακό κλπ. Ο Σύλλογος της Λαμίας οργανώνει κι αυτός εκδρομή τις ημέρες των Χριστουγέννων  (26 έως 29 Δεκεμβρίου) στη Βουλγαρία. Σκι, μπατόν, σκουφί και μακρύ μάλλινο σώβρακο. Με τη Samsonite σερνάμενη και τη Louis Vuitton στο χέρι θα είμαστε εμείς οι Γαρδικιώτες φέτος. Έπεσε βαριά οικονομική κρίση στα ορεινά.
 ***
Μπήκε για τα καλά το φθινόπωρο στο χωριό μας.  Ο καιρός είναι ακόμα ζεστός. Κι ενώ τα πάντα είναι όμορφα και το χωριό καθαρό, εντύπωση μου έκανε ότι υπάρχουν εγκαταλειμμένα, ερειπωμένα αυτοκίνητα. Θα πρέπει οι ιδιοκτήτες να φροντίσουν να τα απομακρύνουν. Στην ανάγκη ας τα απομακρύνει η κοινότητα κι ας στείλει το λογαριασμό στα σπίτια αυτών που τα εγκατέλειψαν. (Δ.Π.)
  ***
Από 20 έως 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Σπερχειάδα η 1η Έκθεση Προϊόντων και Δράσεων. Σκοπός της Έκθεσης είναι η παρουσίαση και προώθηση προϊόντων του τόπου μας και υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας. Γι’ αυτό τον σκοπό έχει διατεθεί ο χώρος του γηπέδου στο γυμνάσιο της Σπερχειάδας. Πολλή καλή ιδέα. Και πολλή καλές οι διαφημίσεις της. Ελπίζουμε και η υλοποίηση της να είναι επιτυχής. Μακάρι να πάρουν μέρος και Γαρδικιώτες παραγωγοί. Αξίζει να την επισκεφθούν όσοι αυτές τις μέρες βρεθούν στο χωριό. Πιστεύουμε ότι αυτού του είδους η εκδήλωση πρέπει σιγά-σιγά να αντικαταστήσει το ετήσιο βλαχοπάζαρο. Είναι ένα βήμα μπροστά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: