Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Η συνέλευση του Συλλόγου της Αθήνας

Έγινε το πρωί της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου η προγραμματισμένη Συνέλευση του Συλλόγου Απανταχού Γαρδικιωτών. Σε μια πολυτελή αίθουσα της Στρατιωτικής Λέσχης Αθηνών συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από διακόσιοι Γαρδικιώτες. Στην είσοδο τα μέλη του συμβουλίου καλωσόριζαν αυτούς που προσέρχονταν. Εκεί μπορούσε να αγοράσει κανείς το Ημερολόγιο του 2015, καθώς και αναμνηστικά του Συλλόγου. Η μεγάλη αίθουσα γέμισε κόσμο, και στα τραπέζια προσφέρονταν καφές και αναψυκτικά. Η συνέλευση ξεκίνησε στις 11:00 με ομιλία του προέδρου του Συλλόγου για τα πεπραγμένα της διετίας που πέρασε.
Το απερχόμενα Διοικητικό Συμβούλιο που είναι τέσσερα χρόνια στο τιμόνι του Συλλόγου είχε να παρουσιάσει αξιόλογο έργο. Ο Σύλλογος αυτά τα χρόνια ξαναζωντάνεψε. Έγιναν μια σειρά από πολύ επιτυχημένες εκδηλώσεις, οργάνωσε εκδρομές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αύξησε τα εκθέματα του μουσείου, παρουσίασε σε ημερίδες θέματα σχετικά με την ιστορία, την υγεία και την ανάπτυξη. Σημαντική ήταν και η συμπαράσταση στη Κοινότητα για τη λύση προβλημάτων στο χωριό μας. Αξιόλογη και χωρίς τυμπανοκρουσίες υπήρξε και η βοήθεια προς αναξιοπαθούντες συγχωριανούς μας.
Μετά τον Πρόεδρο μίλησε ο Ταμίας Κ. Κωστοπέτρος και έκανε τον οικονομικό απολογισμό. Στη συνέχεια ο Σύλλογος βράβευσε δυο αξιόλογους Γαρδικιώτες: τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Παναγιώτη Νικολοδήμο και τον επί σειρά ετών στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας δασάρχη Βαγγέλη Καραμήτρο. Άριστες επιλογές! Στην συνέχεια έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Κι αυτή τη φορά δεν έγινε ψηφοφορία. Δια βοής επανεκλέγει το ίδιο Συμβούλιο. Δυο νέα μέλη προστέθηκαν μόνο σε αντικατάσταση δυο που αποχώρησαν: ο Δημ. Ραχούτης και ο Ι. Τσιτούρας από την Κουτσούφλιανη. Ευχόμαστε στο Συμβούλιο να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα, οργάνωση, εργατικότητα και με πρωτοποριακές ιδέες.

Φωτογραφίες Γιώργου Αντωνετσή

Δεν υπάρχουν σχόλια: