Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Γιορτάζοντας την 28η Οκτωβρίου


Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου και το χωριό μας είχει αρκετό κόσμο. Γαρδικιώτες από Λαμία και Αθήνα, κυνηγοί, επισκέπτες που διέμεναν στο ξενοδοχείο. Ο καιρός καλοκαιρινός. Το Σάββατο στο Κεφαλάρι και στην Οξυά αυτοκίνητα ανεβοκατεβαίναν. Τα δάση μας το Φθινόπωρο είναι πανέμορφα. Ειδικά το δάσος της Οξυας είναι μοναδικό. 
Το βράδυ του Σαββάτου οι δυο ταβέρνες ήταν γεμάτες. Στην καφετέρια του ξενοδοχείου πολλοί έπιναν το καφέ τους στη βεράντα. Προξενεί ευχάριστη έκπληξη να βλέπεις το Γαρδίκι να έχει ζωή, ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο. Και αν δεν ήταν η Επέτειος του ΟΧΙ, που ανάγκασε αρκετούς γονείς να βρεθούν στις μαθητικές παρελάσεις ο κόσμος θα ήταν περισσότερος.
Τη Κυριακή 28η Οκτωβρίου, το πρωί ο παπά-Γιάννης λειτούργησε την Παναγία. Ακολούθησε–όπως κάθε χρόνο- Δοξολογία, μια σύντομη ομιλία για την Επέτειο και κατάθεση στεφανιών στο "Ηρώων" από τον Πρόεδρο της Κοινότητας, τον τοπικό Αστυνόμο και από τον Σύλλογο Γαρδικιωτών.


----//----
ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ
Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί εκδρομή-προσκύνημα του Συλλόγου στην Παναγία της Τήνου. Το συνολικό κόστος (Λεωφορείου και Πλοίου) για κάθε άτομο θα είναι στα 40 ευρώ. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια: