Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Οι Γαρδικιώτες στη Νέα Χρονιά...

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Γαρδικιωτών της Αθήνας συγκέντρωσε τα μέλη του, στο Σαρόγλειο Μέγαρο, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.
Περίπου εκατόν ογδόντα άτομα, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου,  γέμισαν την Μεγάλη Αίθουσα Τελετών της Λέσχης Αξιωματικών της Αθήνας. Προσφέρθηκε καφές και γλυκίσματα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του προέδρου Αθ. Νικολοδήμου, σχετική με την δράση του Συλλόγου στο χρόνο που πέρασε.

Ακολουθήσε η κοπή της πίτας. Η τυχεροί φέτος ήταν η κ. Χαρίκλεια συζ. Κ. Αλεξανδρή και η κ. Μαριάννα συζ. Θαν. Βαρσαμογιάννη. Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης τελείωσε με την απονομή τιμητικών πλακετών στους Γιάννη Γεωρ. Μαλκογιάννη και στον γιατρό Δημ.  Αλχίλι.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Θανάσης Νικολοδήμος, έκανε απολογισμό των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου. Ακολούθησε η επανεκλογή του ίδιου Συμβουλίου.

-------//-------

Στη Λαμία, η κοπή της πίτας έγινε από τη χορευτική ομάδα του Συλλόγου στην αίθουσα του Ομίλου «Χορόπολις», από τον πρόεδρο του Συλλόγου Κ. Χριστόπουλο.

ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΕΣ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: