Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Τα εγκαίνια του ξενοδοχείου μας


(Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε στοιχεία νωρίτερα. 
Ας μας συγχωρέσουν οι αναγνώστες μας για την καθυστερημένη ενημέρωση)

Σημαντική μέρα για το χωριό η 27η Ιουλίου. Ξεκίνησε και επίσημα η λειτουργία του ξενοδοχείου. Στις 7 το απόγευμα έγιναν τα εγκαίνια. Η οικογένεια Βασιλείου είχε προσκαλέσει όλο το χωριό. Άλλωστε η γιορτή των εγκαινίων ήταν γιορτή για το χωριό μας. 
Στη γιορτή αυτή παραβρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Νικόλαος ο οποίος ευλόγησε τη προσπάθεια των συμπατριωτών μας, ευχήθηκε να είναι επιτυχής η πορεία της επιχείρησης και προσέφερε στον Νίκο Βασιλείου, μία Εικόνα της Παναγίας. Ακολούθησε ο Δήμαρχος Μακρακώμης κ. Ευθύμιος Παπαευθυμίου ο οποίος αναφερόμενος στο ξενοδοχείο μίλησε για μια πολύ σημαντική επένδυση στη Δυτική Φθιώτιδα και υποσχέθηκε ο Δήμος να είναι αρωγός σε κάθε νέα προσπάθεια και πρωτοβουλία. 
Τέλος μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γαρδικιωτών Αθήνας Αθανάσιος Νικολοδήμος, που ανέφερε την σπουδαιότητα που έχει για το χωριό μας η ύπαρξη ξενοδοχείου. Ακολούθησε δεξίωση για όλους με πλούσιο μπουφέ.
Το blog μας, εύχεται στην οικογένεια Βασιλείου επιτυχία στη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινούν. Εμείς με τις μικρές δυνατότητες που έχουμε θα τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Φωτογραφίες: http://www.romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: